DMS ZAŽILI MOSH PIT AKO FUTBALOVÉ IHRISKO

hip-hop-zije-post-01

Hip Hop Žije počas uplynulého víkendu hostilo zastávku na východnom Slovensku, ktorá má na základe predchádzajúcich ročníkov povesť tej najviac bláznivej. Už tradične bolo vypredané a niekoľko tisíc fanúšikov bolo svedkami vystúpení prakticky toho najlepšieho, čo domáca rapová scéna ponúka. 

V tomto prípade stavili organizátori hlavne na etablované mená, keďže prierez kompletne celým rapovým žánrom na Slovensku sme už zažili v Bratislave. Piatkový večer teda uzatvárali Majk Spirit a DMS, sobotný zasa Kali a Kontrafakt. 

Počas najbližšieho mesiaca nás ešte čakajú zastávky na Duchonke, v Ostrave a v Prahe. Aj na týchto zastávkach sa kapacita postupne napĺňa, a tak odporúčame zakúpiť si lístky v predpredaji čo najskôr.

Nechýbal ani Miky Mora, nežnejšie pohlavie reprezentovali Sima a Aless a za novú vlnu sme mali možnosť počul Pil C-ho a Nerieš. 

Zmerať úroveň zábavy síce nie je jednoduché, v prípade koncertu Separa, Dameho a Smarta sme však bez akýchkoľvek pochybností mali možnosť sledovať najväčšiu energiu v dave v rámci celých dvoch dní.

Tradične nechýbal ani mosh pit kruh, ktorý na dronových záberoch vyzerá, ako keby do stredu spadla bomba. „Mosh pit jak futbalove ihrisko je pohode?“ komentuje piatkový koncert Separ. Podobné pocity zdieľal aj Dame: „Neviem, či bolo niekde väčšie peklo.“

Hip Hop Žije
Hore