Festival Hip Hop Žije oslávi budúci rok svoje desiate výročie. Organizátori sľubujú najväčšiu rapovú udalosť roka

hhzije23_1568x821-web_10r kopie

Takáto veľká a silná zostava interpretov tu údajne ešte nebola.

Hip Hop Žije sastal jedným z najznámejších slovenských festivalov, budúci rok oslávi svoje desiate narodeniny. Organizátori sľubujú veľkolepú oslavu a najväčšiu rapovú udalosť roka na Slovensku a v Česku. Kvalitné výstúpenia slovenských a českých raperov si môžeš vychutnať počas dvoch dní, 30. júna a 1. júla 2023 na Zlatých Pieskoch v Bratislave. Zastávka na Zlatých Pieskoch v sebe nesie istú symboliku, kedže sa tam konal aj prvý ročník pred desiatimi rokmi. 

Za desať rokov sa nezmenil len štýl obliekania slovenských a českých raperov, ale aj kvalita vystúpení. Podľa organizátorov sa hip hop na domácej scéne posunul na úplne iný level a každý festival ich naučil niečo nové. „Každý ročník bol niečím výnimočný. Naučili sme sa čomu sa vyvarovať, čo robiť lepšie a hlavne sme dokázali posunúť náš festival na európsku úroveň,“ komentuje projekt manager Osťo. 

Na festivaloch Hip Hop Žije sa niektoré mená v line-upe opakujú pravidelne z roka na rok. „Čo sa týka interpretov, na našom festivale vzniklo veľa kamarátstiev. Máme dobré vzťahy s každým a musím povedať, že interpreti majú k našej značke pozitívny vzťah, vždy sú nám nápomocní a radi nás podporujú,“ dodal Osťo. Aj v roku 2023 sa môžeš tešiť na najväčšie mená z česko-slovenskej scény, ako napríklad Kali, Yzomandias, Calin, Gleb, Kontrafakt, Separ, Momo, Nerieš, Pil C a ďalší. Pred niekoľkými dňami organizátori zverejnili ďalšiu vlnu interpretov – Dame, Strapo, Zayo, Radikal Chef, Frayer Flexking, Luca Brassi 10X, Čis T a Alan Murin.

Mená, ktoré sa teraz dozvieš sú len malou ochutnávkou toho čo ťa čaká, organizátori postupne odhalia ďalšie. Okrem toho sľubujú, že doteraz si takúto zostavu interpretov pokope ešte nevidel, takže tvoje čakanie určite bude stáť za to. 

Nad nákupom lístkov nerozmýšľaj pridlho, ako sme ti povedali na začiatku, organizátori sľubujú najväčšiu rapovú udalosť roka na Slovensku aj v Česku. Bežný lístok ťa bude stáť 36 eur + manipulačný poplatok. Ak si chceš vychutnať festival skutočne naplno, môžeš si kúpiť VIP lístok, ktorý ti zaručí vlastný bar, komfortné sedenie a vlastný koridor s nerušeným výhľadom na hlavné pódium. To nie je všetko. Organizátori pripravili 50 kusov backstage passov, s ktorými si užiješ všetky VIP benefity a zároveň sa môžeš osobne stretnúť s interpretmi.

Zdroj: Refresher

Hip Hop Žije
Hore